Jazz reggel
2024. február 29. írta: MViktoria

Jazz reggel

Muzsikáló reggelt mindenkinek!

Ez a hónap remekül indult a hónap első hétfőjén Budapest Jazz Club: Sárik Péter Trió és Falusi Mariann. Fergeteges jó hangulatú koncertet adtak, bevonva a közönséget is. Rengeteget énekeltünk, diplomatikusan szólva ki-ki a maga módján. Ami más szavakkal annyit tesz, hogy jobb lett volna ha egyesek nem engednek a belső késztetésnek és a bennük lévő zene, bennük is reked örökre. De ha már kiengedték a torkukon, ami kikívánkozott, azt zabolázhatták volna legalább az énekesnő instrukcióinak megfelelően. A művészek csodálatosak voltak és fáradhatatlanok. 3 ráadással is készültek, de végül 5 lett belőle. Igazi örömzenélés. A jazz szerelmeseinek jó hír, hogy a Sárik Péter Trió jó szokást vett fel és a hónap elején rendszeresen előfordulnak a BJC-ben. A március negyediki koncert igazi különlegességnek ígérkezik: Sárik Péter Trió és Beethoven. 

Sárik Péter Trio X Beethoven - Budapest Jazz Club (bjc.hu)

Külön-külön eddig is szerettem, de nagyon kíváncsi vagyok mit hoz a hétfő este. Még vannak jegyek, de akit érdekel csapjon le rá mihamarabb, mert szokás szerint telt ház várható. Nekem már megvan a jegyem. Ki tart velem? 

A bejegyzés trackback címe:

https://1huron.blog.hu/api/trackback/id/tr618342677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása