Lefkovicsék gyászolnak-zenés közönségtalálkozó
2024. március 08. írta: MViktoria

Lefkovicsék gyászolnak-zenés közönségtalálkozó

https://youtu.be/wTGMrzmaxJg

Sziasztok!

Filmajánló következik, de nem akármilyen. Zenés közönségtalálkozóval egybe kötött filmvetítésre invitállak titeket. A 'Lefkovicsék gyászolnak' már több moziban és időpontban megtekinthető. És őszintén szólva már a megjelenése óta próbálok rá eljutni, de valamiért eddig nem sikerült. Épp ezért megdöbbentem, hogy még mennyi jegy van az Urániában, a jövő hét keddi vetítésre. Ez nem maradhat így! Úgyhogy húzzatok bele és gyertek! 

FILM/ZENE: Lefkovicsék gyászolnak - zenés közönségtalálkozó | Uránia Nemzeti Filmszínház (urania-nf.hu)

A film nagyon érdekes témát dolgoz fel, nagyon sajátosan. Apa és fia, akik megromlott viszonyuk miatt évek óta nem beszélnek egymással egy családi tragédia, az anyuka halála kapcsán újra találkoznak. Azóta nem csak lélekben, de térben is eltávolodtak egymástól. Az elválás óta oly különböző életet élve, hogy egy újra találkozás nem a harmonikus és zökkenőmentes családegyesítés lehetőségét vetíti elő. A kénytelen együtt töltött egy hetes gyász alatt láthatjuk két külön világ, a különböző generációk egymásnak feszülését. Mindezt könnyel és humorral átszőve!

A vetítés különlegessége, hogy élő zenével lesz megfűszerezve. Só, bors és a többi vendég: Márkos Albert, Móser Ádám, Jávorka Ádám, Várhegyi Rudolf és Breier Ádám. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://1huron.blog.hu/api/trackback/id/tr9518348967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása