Ki hitte volna? (2024) Magyar nyelvű film
2024. május 07. írta: MViktoria

Ki hitte volna? (2024) Magyar nyelvű film

Kedveseim!

Nem lehet és nem kell minden nap valami nagyon mély mondani valójú, komoly kultúrát 'fogyasztani'. Néha igenis lehet mindent könnyen és lazán venni! Különösen akkor, amikor pont erre van szükségünk. Az ilyen napokra ajánlom jó szívvel a következő francia vígjátékot:

  Christian Clavier és Didier Bourdon nevei láttán már tudhatjuk, hogy nem fogunk sírni, hacsaknem a nevetéstől. És ez bizony így is van. Ez a vígjáték kacagtató, de mégsem lesz erőltetett vagy giccses. 

 http://indavideo.hu/video/Ki_hitte_volna_12_-_magyar_szinkronos_elozetesmp4

A kedvenc kis mozimban láttam, ami azt jelenti, hogy maximum 60-an voltunk, de mégis kénytelen leszek megnézni újra. De nem azért, mert bárki eltakarta volna a vetítő vásznat vagy ehhez hasonlók. Nem!

Hanem, mert az a furcsa helyzet állt elő, hogy a közönség annyit nevetett, hogy a poén utáni riposzt poént rendszeresen nem lehetett hallani. Hát csak ennyit nevettünk! 

Pár szó a történetről, csak hogy tudjátok mire vesztek jegyet. 

Egy fiatal pár kapcsolatának abba a fontos szakaszába ér, ahhoz a mérföldkőhöz, amikor elég erősnek érzik magukat és a kapcsolatukat ahhoz, hogy a szüleik megismerkedjenek egymással. Hangsúllyal azon hogy úgy érzik.....! Nos, valljuk be, egy ilyen találkozásnál alapvetően feszeng az ember, hát még ha rögtön olyan titkokat kell megosztaniuk egymással, amiről korábban nem is tudtak. Ugyanis ez a kedves fiatal pár gondoskodik arról, hogy a szüleik számára ezek semmiképp ne legyenek a nyugalom órái ugyebár. Jó előre DNS tesztet készíttetnek szeretett felmenőikről, azok tudta nélkül. Az eredmény önmagában sokkoló és ehhez még adunk némi sznobizmust, osztályok közötti ellentétet és egy csomó félreértést és félreértelmezést, akkor már kész is az "összcsaládi" katasztrófa koktélja. 

Szomorú és derűs napokra még az orvos is ezt írja fel! Kacagtató estét mindenkinek!


A bejegyzés trackback címe:

https://1huron.blog.hu/api/trackback/id/tr1918398973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása