Téli szünet (12) - magyar feliratos előzetes
2024. március 18. írta: MViktoria

Téli szünet (12) - magyar feliratos előzetes

Sziasztok! 

A következő film, amit megnézésre javaslok az a 'Téli szünet'. Adott pár szerencsétlen diák, akik különböző okoknál fogva nem tudnak haza utazni a téli szünetre. De mivel nem maradhatnak felügyelet nélkül kénytelen kelletlen melléjük szegődik egy felvigyázó tanár és a tápértékek időszakos beviteléért felelős konyhás néni. Tehát összeterelünk pár magányos, kicsit nyomorult, szomorú embert, akik kicsit sem szimpatizálnak egymással. Sőt! Majd bezárjuk őket az ünnepekre. Úgyhogy a sok "móka és kacagás" borítékolva van. Legalábbis feltételezhető az ismert amerikai filmek sémája alapján, hogy többet nevetünk majd, mint sírunk. Itt ez most fordítva van, de ilyen is kell néha!

 http://indavideo.hu/video/Teli_szunet_12_-_magyar_feliratos_elozetes

Annak dacára, hogy kezdetben mindenki ellenáll, idővel feltárul ki milyen gondokkal és démonokkal küzd. Hőseinknek időre van szüksége ahhoz, hogy megmutassák egymásnak a sebeiket, beszéljenek a fájdalmukról és csalódottságukról. A film során a múlt feltárása és az ezzel való megbirkózás humorral átszőtt, sokszor kacagtató helyzetekben valósul meg. A történetben mindannyiuk élete olyan irányt vesz, ami számukra végül a legjobb. Bár ez az irány sokszor rögös és néha fájdalmas is lesz, de megéri a fáradságot. Ez a film olyan, mint egy dupla fekete (kávé) habbal. Keserű és édes. Abszolút belefér a nézhető vasárnap délutáni filmek kategóriájába. 

A bejegyzés trackback címe:

https://1huron.blog.hu/api/trackback/id/tr2718356625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása