Elindul a blogom
2024. február 29. írta: MViktoria

Elindul a blogom

Kedves leendők követők és elkövetők!

Útjára indul egy újabb haszontalan blog. Alapvetően kulturális programajánlónak szánom. Zenével, könyvekkel, kiállításokkal, színházzal és minden utamba akadó érdekességgel. De főképp zenével.

Szóval! Blogoljunk! De hogyan írjunk jó zenei blogot?! Amíg a választ keresem a siker érdekében és hogy üstökén ragadjam az ide tévedt kóbor tekinteteket, indítsunk egy szenvedélyes olasz szeretővel, abból baj nem lehet! Puccini mindig jó ötlet! Örömre és bánatra, bárhol és bármikor! És mivel ez egy alapvetően zenei, kult.blog lesz kikerülhetetlen, hogy posztoljam a holnap esti koncertet. Erre a jegyre már decemberben lecsaptam.

https://www.mupa.hu/program/komolyzene-opera-szinhaz/puccini-manon-lescaut-2024-02-27_19-00-bbnh# 

Bár legnagyobb meglepetésemre még vannak jegyek a középerkélyen. A rendező Káel Csaba, a karmester Vashegyi György. A címszereplő Monica Zanettin. A helyszín a MÜPA. Manon Lescaut. Ki tart velem? 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://1huron.blog.hu/api/trackback/id/tr9418342681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása