Pikk dáma az Operaházban
2024. március 04. írta: MViktoria

Pikk dáma az Operaházban

https://opera.jegy.hu/program/pikk-dama-146231/963703?lang=hu

Kedves opera rajongók! 

Íme egy 'last minute' blog a holnapi Pikk dáma előadáshoz. Nagyon meglepő, de a holnapi előadásra még jócskán vannak jegyek. Aki szeretne egy jó Csajkovszkij operát látni és hallani az ne hagyja ki!!!

Jómagam váratlanul ugrottam be az első sor közepére, egy ismerős ismerősének az ismerősének a helyére. Ezúton is köszönet a lehetőségért! Ahogy az előző blogban írtam, nem csak a művészek voltak szenvedélyes, ihletett hangulatban, de a közönség is. Tapsoltak, ahol és amikor csak eszükbe jutott és nem fogták vissza magukat! VÉGRE! A szereplők arcán végig látszott mennyire élvezik az előadást. Jó volt ilyet látni!! Igazi öröm zenélés és öröm játék! Miközben azért egy hosszú és fárasztó előadásról beszélünk. Színpad átalakításokkal, sok átöltözéssel, ami minden közreműködőnek kihívást jelent! Bár megvallom azt hittem, hogy két nap alatt, két operát sok lesz feldolgozni, de örülök hogy nem hagytam ki. Csodálatos volt! Menjetek el és nézzétek meg, mert hiába vannak remek felvételek, fantasztikus előadásokról, azért élőben mindig sokkal jobb!!!

 

Képtalálat a következőre: pikk dáma operaházKéptalálat a következőre: pikk dáma operaház

 

A bejegyzés trackback címe:

https://1huron.blog.hu/api/trackback/id/tr1418345619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása