Miquèu Montanaro és João Pedro Teixeira turnéjának egyik budapesti állomása
2024. május 07. írta: MViktoria

Miquèu Montanaro és João Pedro Teixeira turnéjának egyik budapesti állomása

Miquèu Montanaro és João Pedro Teixeira turnéjának egyik budapesti állomása

Kedveseim!

Most programajánló következik. Miquèu Montanaro és João Pedro Teixeira turnéjának következő állomására szeretném felhívni a figyelmet. Aki szereti a kortárs zenét, a harmonikát és a furulyát, az mindenképp hallgassa meg őket holnap este 20:00 kor a Nyitott műhelyben. 

Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember, tangóharmonika, klarinét, hegedű és szöveg

https://www.facebook.com/events/988363819575107/?ref=newsfeed&__cft__[0]=AZU1vmfImznemYlt1qBaCvgpbHZAEcONDVUaS2AxKVswwviudvGMDM82mcDonvrugDV6sGq6bdTPF_uSQR8ic4kUUyxBt6QFfV7-35t3oWF_6lUa1CPHGYljfEM-fzADebaxXsftZZ-MvzwwaQcgDj8nLb5upfYCEr6vU5snLDKFVQ&__tn__=H-R

Miquèu Montanaro furulya játékát eddig egyszer volt alkalmam hallani, akkor Móser Ádámmal közösen léptek fel, szintén a Nyitott műhelyben. Ádám harmonikán, Miquèu ének és furulya. Ritkán hall és lát ilyet az ember. Móser Ádám saját zenéje önmagában is varázslatos, ehhez társult még, hogy Montanaro nem egy hanem egy tucat furulyán játszott eközben, melyeket egy szám alatt akár többször is váltogatott. Sőt, nem egyszer előfordult, hogy két különböző furulyán játszott egyszerre, két különböző dallamot. Igazi ritkaság ilyet hallani. Holnap este is valami hasonlóra számíthatunk! Gyertek hallgassátok élőben!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://1huron.blog.hu/api/trackback/id/tr418398393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása